CAFETARIA VAN LEEUWEN

CAFETARIA VAN LEEUWEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 171 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria van Leeuwen. Meer weten? Ontdek meer

24 jul 2022 om 21:29 Friet was taai en koud, snacks waren goed
10 jul 2022 om 19:52 2 uur moeten wachten! Na een uur wachten gebeld om te vragen wat de status was. Ter werd beloofd dat het er binnen 20 minuten zou zijn. Dat was niet zo, totale wachttijd was 2 uur! Kwaliteit van het eten is ok maar met deze wachttijd niet nog eens!
26 jun 2022 om 20:03 Eten was aan alle kanten slecht. De friet was een laatste resje uit de bak en slechte kwaliteit. De statesaus was niet goed dicht en was er uitgelopen en niet lekker. De kroket was in 3 stukken en de frikandel speciaal flink geschut.
24 jun 2022 om 20:34 De bezorger was 30 minuten te laat, boven op de 70 minuten die wij al aan het wachten waren. Het friet was lauw, de spareribs waren niet goed en de kapsalon was taai en smerig: aldus een hele slechte ervaring !
28 mei 2022 om 21:16 Dit is de derde keer dat ik hier bestel en ik ben weer erg tevreden. Het eten is lekker, de bezorging is snel en de mensen zijn altijd vriendelijk!
20 mei 2022 om 20:48 Dit was niet mijn eerste teleurstellende ervaring bij dit cafetaria, maar wel mijn laatste. Te vaak gebakken frietjes, heel veel kleine keiharde stukjes en de grotere gerimpeld, bovendien lauw. Prijs/kwaliteitsverhouding ver zoek.
20 mei 2022 om 10:38 Eten was veel te laat, een half uur. Friet was niet warm en heel sompig.
12 mei 2022 om 21:53 Ik heb nog nooit zoooooow vies eten gegeten ik bestell nooit meer bahhh
28 apr 2022 om 22:04 Erg lekkere frites!
22 apr 2022 om 19:36 Heel goed
4 apr 2022 om 7:39 Prima gegeten, alles lekker warm en prima kwaliteit. Ook supersnel bezorgd voor een zondagavond. Op de licht geplette kroket na was het uitstekend!
25 mrt 2022 om 20:35 Gewoon heerlijk en op tijd!!